Kære GTK medlem.

Tennisklubben indbyder til Generalforsamling onsdag d. 16.1.19 kl. 20 i GIF's lokaler, som vi plejer.

Agendaen følger normal procedure med fokus på formandens beretning, regnskabet og valg af bestyrelse. Hvis du, som medlem, har punkter til mødet, så skriv til info@gadevangtennisklub.dk

I 2019 vil vi introducere nye trænere med trænings-dage enten mandage eller torsdage, fortsætte hyggetennis for alle onsdage 19-21, tilbyde tilmelding klubbens turnerings-hold, samt fortsætte successen med forældre/barn træning. Alt på linje med sidste år, hvor vi blev 32 flere medlemmer.

Klubben ønsker dig et rigtigt godt nytår og glæder os til at se dig til Generalforsamlingen og åbningen af tennisklubben d. 26 april.

Bo, Gadevang Tennisklub