Træner
Anna Christensen
Beskrivelse
Mit navn er Anna Sundgaard Christensen. Jeg er 20 år gammel. Jeg er vokset op med tennis og startede selv med at spille, da jeg var 5 år gammel. Jeg havde min tennis opvækst i Birkerød tennisklub, hvor jeg har vundet adskillige junior Danmarks mesterskaber for hold. Jeg har derudover også individuelt taget flere medaljer til ungdomsmesterskaberne, og det er også blevet til en enkelt ved senior danmarksmesterskaberne.
Jeg startede som træner da jeg var 14 år gammel og har siden arbejdet med spillere i forskellige aldre og forskellige niveauer. Som træner henter jeg meget inspiration fra min egen træning og mine udlandsophold på tennis akademier rundt om i Europa.
Carl Emil Iven
Beskrivelse
Mit navn er Carl Iven og jeg er 17 år. Jeg har spillet tennis i over 9 år og nyder at spille i gadevang. Jeg har været på et par trænerkursurer blandt andet K1. Derudover har jeg har trænet i 2 år og har god erfaring med børn.
Frederikke Karst
Laurits Møller Ipsen
Beskrivelse

Mit navn er Laurits Møller. Jeg er 16 år gammel. Jeg er meget udadvendt og elsker at møde nye mennesker. Jeg har spillet tennis i 10 år nu, og er meget glad for sporten. Jeg håber at kunne give noget af det, jeg har lært videre til nogle unge talenter, da jeg elsker at arbejde med børn og at lære fra mig.

Louis Klifoth
Beskrivelse
Mit navn er Louis Klifoth. Jeg er 22 år. Jeg har spillet tennis hele mit liv og derudover været træner de sidste 5 år. Jeg har været elitetræner i hillerød tennisklub, hvilket betyder jeg har haft ansvaret for de bedste juniorer i klubben. Derudover stod jeg for størstedelen af tennistræningen i Gadevang for 2 år siden. Jeg spiller selv 1.single i Hillerød tennisklub og derudover går jeg på universitet. Ser frem til at møde jer alle sammen, til sjov og seriøs træning.
Philip Meedom